Nyheter

2018-10-17

Den enkleste måten å sikre ditt nettverk på

Test Cisco Umbrella gratis i 30 dager

I forbindelse med at det er nasjonal sikkerhetsmåned i oktober gir vi i Conscia deg muligheten til å teste ut det enkleste sikkerhetssystemet du kan bruke for å forhindre uønsket aktivitet og angrep mot ditt nettverk. Ved hjelp av Cisco Umbrella  blir dine data analysert for å kartlegge og oppdage uregelmessigheter i nettverket. Dataene som hentes gir også grunnlag til å forutsi om et domene eller en IP-adresse med stor sannsynlighet er skadelig.

Det er mange farer og uønskede aktiviteter som truer nettverket og vil prøve få tak i dine data. DNS som en service er et ganske nytt og hurtigvoksende verktøy for å unngå angrep mot ditt nettverk. Samtidig fastslår Cisco at over 90% av angrep mot nettverket skjer over DNS og veldig få bedrifter er flinke til å overvåke sin DNS for nettopp å sjekke uønsket aktivitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved bruk av Cisco Umbrella kan disse angrepene forhindres ved at mistenkelige IP adresser gjenkjennes og forsøk på å trenge inn i nettverket stoppes. Umbrella tilbyr sikkerhet til bedrifter ved å filtrere DNS spørringene som kommer til nettverket ditt. DNS oversetter IP-adresser til websider og åpner i utgangspunktet for alle typer websider. Derfor er det viktig å sette sikkerheten høyt ved bruk av DNS. Cisco Umbrella holder oversikt over alle skadelige sider og forhindrer brukeren å gå inn på slike sider.

Pishing e-mail er et kjent fenomen. Det er skadelige mail som gir seg ut for å være fra seriøse selskap som for eksempel PayPal.

Linken i mailen vil ikke sende deg til PayPal sine sider, men derimot en skadelig side som kan gi tilgang til dine data. Hvis denne websiden er kjent som skadelig vil Umbrella kunne fange den opp og forhindre deg i å klikke videre.

Cisco Umbrella er en Secure Internet Gateway (SIG), og skal være en trygg vei for brukerne ut på internett, selv om man ikke bruker VPN. Cisco Umbrella bruker DNS til å stoppe trusler over alle porter og protokoller. Siden dette er en skybasert løsning, er det ingen maskinvare som skal installeres lokalt, og heller ingen programvare som skal oppdateres. Så det er en veldig enkel måte å sikre nettverket ditt på.

Ønsker du å prøve Cisco Umbrella gratis hos oss i 30 dager, fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg så fort som mulig.

 

Kontakt oss!

Vi svarer på dine spørsmål, ta kontakt idag.

Kontakt oss!

Svar innen 24h