Conscia Network Services (CNS)

Med vår prisbelønte tjenesteplattform, CNS, tilbyr vi automatisert verdiforvaltning for selv de mest kompliserte infrastrukturene.

Logg inn på Conscia Network Services (CNS)

Conscia Network Services (CNS) er vår prisbelønte tjenesteplattform, som gir deg mulighet til enda større kontroll over våre leveranser, dine produkter og er en unik samhandlingstjeneste mellom kunden og oss, for alltid å kunne gi kunden best mulig service og hjelp.

Infrastruktur er virksomhetskritisk i moderne nettverket og må understøtte forretningsbehovene uansett om tjenestene leveres gjennom en privat, offentlig eller hybrid skyløsning. Antall verdier øker gjennom kombinasjoner av programvare- og maskinvarebaserte løsninger. CNS fokuserer på:

  • Trygg og sikker drift
  • SLA som samsvarer med tjenestestrategien
  • Innsikt og kontroll over verdiene
  • Samsvaret i de implementerte løsningene
  • Automatisering og tilgang til API-ene for å integrere din egen forretningsprosesser og programmer.

CNS er utviklet basert på kundebehov og erfaring fra de mest komplekse nettverksinfrastrukturen.

Conscia Network Services gir deg tilgang til tjenesteplattformen som vinduet til samarbeidet med Conscia. He blir verdiforvaltning automatisert i størst mulig grad med fokus på samsvar og sikkerhet gjennom best praksis.

Uansett hvordan automatisert løsningene er, er vår at kunnskap og mennesker fremdeles er nøkkelen til suksess i samarbeidet, så velkommen til det menneskelige kunnskapsnettverket i Conscia.

Vær i forkant…

Be om en demo

Se hvordan CNS vil gi deg innsikt i å redusere risikoen og bringe virksomheten fremover.

Kontakt oss