Verdens største leverandør av sikkerhetstjenester, Securitas, flyttet i mars 2018 sitt hovedkontor for den norske virksomheten inn i nytt bygg på Hasle i Oslo. Hos Securitas er det stort fokus på sikkerhet i alle ledd, og Cisco ble valgt som ende-til-ende-leverandør for deres nye infrastruktur ved nytt hovedkontor i Oslo og Conscia som deres partner i prosessen.

 

 

 

 

Nytt hovedkontor

Securitas er verdens største sikkerhetsselskap med over 345.000 medarbeidere fordelt på 57 land. Som Norges største leverandør av sikkerhetstjenester var det nettopp sikkerhet som var hovedfokus da de flyttet inn i nye hovedkontorer på Hasle tidligere i år. Hele IT-infrastrukturen skulle byttes ut. Cisco ble valgt som totalleverandør og Conscia, som en av Cisco´s viktigste gullpartnere, har hatt en stor rolle i prosessen.

 

Conscia, Cisco Gullpartner

Som Cisco sertifisert gullpartner, har Conscia tilfredsstilt kravene som stilles til kompetanse på tvers av flere teknologiområder. Som gullpartner får også Conscia tilgang på kompetanse, god pris på produkter og dyktigte ressurser direkte fra Cisco som vil komme kunden til gode.

Cisco samarbeider tett med sine partnere slik at kunden får den beste løsningen og Conscia har i dette prosjektet fått muligheten til å sikre en optimal brukeropplevelse der alle komponenter ble sømløst integrert.

– Gjennom deres partner Conscia har vi opplevd et sterkt engasjement i behovsavklaring, rådgivning og spesifikasjon av løsning. Det er enhver it-direktørs drøm å kunne starte med blanke ark når man skal etablere en ny IT-infrastruktur i et selskap. For oss var det Cisco, med Conscia som partner, som ble det naturlige valget sier Ole Kristian Aas, CIO i Securitas AS.

 

Sikkerhet – viktig faktor for fremtiden

Sikkerhet er en viktig faktor for alle bedrifter i dagens digitale samfunn der det er veldig enkelt å bli angrepet av uønskede krefter, og selskaper som leverer sikkerhetsløsninger, som Cisco, opplever et enormt trykk fra markedet. Det er viktig å raskt kunne tilpasse seg kundens krav og behov.

Cisco har lenge fokusert på sikkerhet, og en totalløsning er det mest fordelsaktige mener selskapet. Securitas valgte nettopp dette og vil fremover bevise det Cisco mener er den beste måten å bygge en infrastruktur på.

– Cisco hjelper oss med å ivareta sikkerhet med en løsning som er fremtidsrettet, dynamisk og skalerbar, sier Ole Kristian Aas, CIO i Securitas AS.

Med Securitas sitt valg en «state of the art» – løsning som dekker hele Securitas sin IT- infrastruktur, får de en infrastruktur som er enkel å administrere.

-Securitas AS er faktisk den første kunden i Norge til å anskaffe en så moderne og fremtidsrettet infrastruktur. Det er veldig hyggelig at et selskap som har sikkerhet som høyeste prioritet velger Cisco som leverandør, sier Trine Strømsnes, fungerende administrerende direktør i Cisco.

 

 

 

For mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift til å bygge en sikker infrastruktur, send oss en mail på salg@conscia.no eller ta kontakt via vårt kontaktskjema 

 

 

– Gjennom deres partner Conscia har vi opplevd et sterkt engasjement i behovsavklaring, rådgivning og spesifikasjon av løsning. Det er enhver it-direktørs drøm å kunne starte med blanke ark når man skal etablere en ny IT-infrastruktur i et selskap. For oss var det Cisco, med Conscia som partner, som ble det naturlige valget,

Ole Kristian Aas, CIO i Securitas AS.

-Conscia er en ledende leverandør av infrastrukturløsninger innen nettverk, sikkerhet og datasenter. Vi har en Cisco «først-strategi» som innebærer fokus på utvalgt teknologi fra Cisco som vi mener vil gi merverdi for kunden. Vi har en målsettning om å alltid være tidlig ute med ny teknologi, noe som har gitt oss en unik posisjon i markedet på produkter som ACI, DNA og Tetration.

Tor Lambrechts, CEO i Conscia Norge

-Securitas AS er faktisk den første kunden i Norge til å anskaffe en så moderne og fremtidsrettet infrastruktur. Det er veldig hyggelig at et selskap som har sikkerhet som høyeste prioritet velger Cisco som leverandør.

Trine Strømsnes, fung. admin. dir. i Cisco Norge

Securitas i Norge

Securitas AS ble opprettet den 6. september 1969, da AS Norsk Vaktselskap ble kjøpt opp av Securitas AB. Siden den gang har selskapet vokst både organisk og gjennom oppkjøp. I dag er de markedsledende i sikkerhetsbransjen, med tjenesterleveranser over hele landet. Med små og store kunder over hele landet har Securitas AS et helhetlig ansvar for å sikre våre kunder og verdier.

Selskapet jobber alltid for å ligge i forkant og tilby de mest moderne og effektive sikkerhetsløsningene. De har over 6.000 vektere i samfunnet, fordelt på avdelingskontor over hele Norge og på 44 av landets flyplasser og 6 heliporter. Globalt har Securitas over 345.000 medarbeidere i hele 57 land.

www.securitas.no

Bilderesultat for securitas as

Vil du vite mer? Kontakt oss!

Kontakt oss!

Vi svarer på dine spørsmål, ta kontakt idag.

Kontakt oss!

Svar innen 24h