Løsninger

Vår målsetning er å være blant de dyktigste innenfor våre fagområder.

Service og support

Hele vår service og support strategi bygger på kompetanse, fleksibilitet og tilgjengelighet. Driftsenteret er bemannet 07-20 med direkte tilgang til CCNP+ kompetanse. Vår egenutviklede portal gir alle kunder tilgang til service og supportavtaler og oversikt over alle enheter i nettverket.

Nettverk

Conscia er nettverksspesialister og har lang erfaring med å designe, drifte og implementere noen av de største og mest forretningskritiske nettverkene i Nord- Europa. Conscia er en dedikert Cisco-partner og har tung kompetanse innen Cisco sin store og markedsledende nettverksportefølje.

Sikkerhet

Sikkerhet er en integrert del av alle våre løsninger og konsepter. Conscia spesialiserer seg på sikkerhetsløsninger fra Cisco og har lang erfaring og kompetanse innen området. Vi jobber for et bredt spekter av virksomheter, inkludert store finans- og produksjonsbedrifter, offentlige etater og kommuner.

Datasenter

Vi er datasenter spesialister med fokus på Cisco. UCS, ACI og HyperFlex er noen av våre kompetanseområder som gjør at vi kan tilby løsninger som fokuserer på pålitelighet, skalerbarhet og kostnadseffektivitet. Vår HyperCloud inkluderer fordelene med offentlig sky i en automatisert og fleksibel privat skyløsning.

Drift

Conscia har spesialisert seg på drift av Cisco løsninger. Vår driftsavdeling håndterer nettverk, sikkerhet og datasenter for noen av Norges største og mest krevende kunder. Proaktivitet og fleksibiltet er kjernen i vår driftsmodell og vi jobber tett med våre kunder for å sikre høy driftsstabilitet og så liten nedetid som mulig.

Service Provider

Som operatør er ditt nettverk sterkt integrert med hele din virksomhet. Vi hjelper til med design av redundante og skalerbare nettverk, slik at våre kunder kan levere sine tjenester på best mulig måte til sine kunder. Conscia leverer blant annet løsninger innen IPVPN, MPLS og optisk. Vi har også løsninger for CPE.

Kontakt oss!

Vi svarer på dine spørsmål, ta kontakt idag.

Kontakt oss!

Svar innen 24h