Energyworld 2019

For åttende år på rad vil Computerworld invitere til Norges viktigste konferanse for IT innen olje og gass. Dette er møteplassen for alle som jobber med digitalisering, prosesser, utvikling og teknologi innen olje- og gassindustrien.

Agendaen vil som alltid fokusere på hvordan IT er med for å effektivisere, automatisere og forbedre hele prosessen innen opphenting, logistikk, sikkerhet og effektivisering. Nå, mer enn noen gang tidligere, ser vi et behov for å jobbe smartere på tvers av ulike energikilder, og Energyworld 2019 er stedet der agendaen settes.

Stavangerkontoret med Christian Bjelland i spissen har hatt veldig travle dager siden de åpnet i desember! Nå er de klare for sitt første event. Sammen med Cisco står de på det årlige Energyworld, største konferansen for IT innen olje og gass, som finner sted 14. mars i Stavanger Forum !

Vi har med en av våre dyktigste konsulenter på datasenter og Cisco-teknologi, Håvard Staub Nyhus og Jens M Olsen fra Cisco, en ringrev i bransjen, på stand! Vi gleder oss til å møte deg og snakke om dine behov og ønsker!

Vi kan snakke om det meste, men vil ha fokus på ACI og den nye teknologien ACI Anywhere og Cloud, samt vår egen kundeportal CNS som gjør din hverdag enklere!

Vi sees på stand #31!

 

Dato 14 mars, 2019 til 14 mars, 2019

Sted Stavanger Forum

Målgruppe Olje og Energibransjen

Varsling Meld deg på

Kontakt oss!

Vi svarer på dine spørsmål, ta kontakt idag.

Kontakt oss!

Svar innen 24h