Cisco HyperFlex frokostseminar

Velkommen
Conscia, Cisco og Veeam inviterer til et seminar der du får kunnskap om hvilket potensiale hyperkonvergens har for din bedrift. Hyperkonvergens i datasenter blir i økende grad sett på som en del av løsningen til ledelsens krav om bedre tjenester, mer håndterbar IT-infrastruktur og reduserte driftskostnader.
På seminaret vil vi blant annet gå gjennom hva hyperkonvergert er og konkrete erfaringer med løsninger ute hos våre kunder.

Lær fra de beste
Dette er en unik sjanse til å lære fra de beste, hvor både Conscia, Cisco og Veeam stiller med sine beste innen fagfeltet.

Hyperkonvergens med HyperFlex
Cisco HyperFlex kombinerer lagring (Software Defined Storage), nettverk og server i én helhetlig løsning. Løsningen leverer høy driftsstabilitet, kort tid fra ordre til implementasjon og forenklet overvåking og administrasjon av datasenteret.

HX Data og Software Defined Compute
På workshopen setter vi fokus på hvorfor man skal tenke hyperkonvergens i datasenteret, og hvordan du kommer i gang med HyperFlex fra Cisco. Vi ser nærmere på Software Defined Compute på HX Data-plattformen og avrunder med en demo av løsningen.
Veeam integrerer direkte med HyperFlex sitt filsystem og kan bidra med rask backup og enkel restore-funksjonalitet. Vi er veldig glade for at Veeam ønsker å være med å vise hvordan de kan integreres med HyperFlex for å sikre tilgjengeligheten på applikasjoner og tjenester.

Hvem og hvordan – påmelding
Seminaret er særlig relevant for deg med teknisk bakgrunn og som arbeider med server, lagring og/eller nettverksløsninger. Det vil bli mulighet for en 1:1 direkte etter workshopen med en konsulent for å diskutere løsningen og eventuell problemstilling i detalj.

 

Meld deg på via denne linken og velg den datoen som passer deg best: https://bit.ly/2EgU5SU

 

Agenda

08:30   Registrering og frokost

09:00   Hvorfor hyperkonvergens i datasenteret?

09:30   HX Data-plattform

10:00   Veeam

10:45   Demo

11:30   Vi fortsetter praten over lunsj for de som ønsker det.

 

Hvor og når?

Universitetsgata 10, 0164 Oslo

• Torsdag 17.01.2019

• Torsdag 24.01.2019

 

Velkommen!

 

Før spørsmål rundt registrering eller seminar send gjerne en mail til marked@conscia.no

 

Dato 17 januar, 2019 til 24 januar, 2019

Sted Universitetsgata 10, 0164 Oslo

Målgruppe Teknikere

Kontakt oss!

Vi svarer på dine spørsmål, ta kontakt idag.

Kontakt oss!

Svar innen 24h