Nyheter

2018-06-12

Enterprise Network & Mobility Village booth# 2267:

Conscia presenterer rapporteringsverktøy for Cisco DNA senter

På Ciscos årlige IT- og kommunikasjonskonferanse, Cisco Live,  i Orlando, har Consciagruppen, som er basert i Danmark, Nederland, Norge og Sverige, fått mulighet til å presentere en løsning som tar ut kundespesifikk informasjon fra nettverksenheter, ved hjelp av Representative State Transfer (REST) API´er som er tilgjengelige i Cisco DNA senter. DNA senter er den grunnleggende kontroller og analyseplattform i kjernen av Ciscos nettverksarkitektur.

Måleportbruk i nettverksbrytere er en kjedelig manuell prosess som krever pålogging på hver bryter, CLI-kommandoer, og deretter lasting og tolking av dataene som vises. Oppgaven kan være omfattende i store nettverk som kan ha hundrevis av brytere. I tillegg må prosessen gjentas regelmessig for å identifisere trender i portbruk. Conscia Reporting Application forenkler denne prosessen. I stedet for å koble direkte til enhetene, kan Conscia Reporting Application lese relevant informasjon som kreves for å overvåke portbruk gjennom DNA Center API, og vise resultatene i administratorens kontrollpanel.

Conscia viser Cisco DNA Center rapporteringsverktøyet på Enterprise Networking Partner Village under Cisco Live.

«Vi er veldig fornøyd med invitasjonen for å kunne vise frem Conscia og vår løsning på Cisco Live. Cisco DNA Centers åpne API´er gir store muligheter for utviklere til bedre å tilpasse en bedrift sitt nettverk i henhold til deres forretningsbehov», sier Peter Arberg, CTO Conscia.

Announcoument in English

Kontakt oss!

Vi svarer på dine spørsmål, ta kontakt idag.

Kontakt oss!

Svar innen 24h