Nyheter

2019-01-04

Conscia blir Norges første Cisco Lifecycle Advisor på Enterprise Network og Enterprise Agreement

Conscia Norge sertifisert som Cisco Lifecycle Advisor

Conscia Norge mottok i desember 2018, Cisco Lifecycle Advisor sertifiseringen for Enterprise Network og Enterprise Agreement. Vi er første partner i Norge som har oppnådd disse to sertifieringene. Lifecycle Advisor gir kunden sikkerhet og garanterer kvalifisert hjelp  fra den sertifiserte partneren på teknologi og implementering. Sertifiseringen er et bevis på at Conscia Norge og måten vi jobber er blitt godkjent av Cisco. Conscia er den første partneren i Norge på nettverk som skal kunne sikre kundens verdi ved å bruke hard- og software på riktig måte med investeringen kunden har gjort gjennom hele livssyklusen til prosjektet.

For Conscia sine kunder vil en slik sertifisering gi dem en forsikring om at Conscia på best mulig måte kan hjelpe dem å få ut maksimal verdi av de tjenestene de har kjøpt og den investeringen de har gjort.

Conscia sin rolle som Lifecycle Advisor vil være å hjelpe kunden til å nå de forventede forretningsmål på kortest mulig tid og med så lav operasjonell risiko som mulig. Conscia bidrar til å hjelpe kunden å utnytte maksimalt en investering de allerede har gjort.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi som Lifecycle Advisor Partner kan hjelpe deg ta kontakt via skjemaet under

Lifecycle Advisor kontaktskjema

Kontakt oss!

Vi svarer på dine spørsmål, ta kontakt idag.

Kontakt oss!

Svar innen 24h