Cisco Gullpartner Norge

Vi har lang erfaring og høy kompetanse på Cisco teknologi

Conscia er Cisco Gullpartner

Conscia Norge ble etablert ved oppkjøpet av Pundit Networks i februar 2016. Allerede i november samme år ble Conscia sertifisert gullpartner. Dette innebærer at Conscia gruppen nå er gullpartner i Norge, Nederland,  Sverige og Danmark, og har et av de sterkeste kompetansemiljøene på Cisco i Norden. Vi leverer det beste og nyeste av Cisco teknologi innenfor nettverk, IT-sikkerhet og datasenter.

Cisco Channel Partner Program

Cisco Channel Partner Program gir partnerne mulighet til å utvikle den nødvendige kompetansen innen salg, teknologi og livssyklustjenester som kreves for å levere Cisco-løsninger til sluttkunder.

I november 2106 oppnådde Conscia i Norge status som Cisco Gullpartner. For å oppnå denne statusen, tilfredsstilte Conscia strenge kriterier innen nettverkskompetanse, service, kundestøtte og kundetilfredshet. Dette er krav Cisco stiller til alle sine gullpartnere, og Conscia ble den fjerde Cisco Gullpartneren i Norge.

Alltid oppdatert

Vi er alltid oppdatert på ny teknologi fra Cisco. For å opprettholde denne kompetansen blir våre konsulenter kontinuerlig trent på Cisco sine produkter samtidig som vi har jevnlig dialog med Cisco. Det er også viktig at konsulentene videreutdanner seg og alltid holder seg oppdatert på det nyeste innen sitt fagfelt.

Forståelse for kundenes utfordringer

Som sertifisert gullpartner har vi den nødvendige kompetansen til å forstå en bedrift eller organisasjon sine digitale utfordringer. Ved hjelp av Cisco sitt partnerprogram kan vi hjelpe din bedrift med å forbedre ditt nettverk og dermed gjøre det lettere for dere å digitalisere bedriften.

 

Bred kompetanse

Som Cisco sertifisert gullpartner, har Conscia tilfredsstilt kravene som stilles til kompetanse på tvers av flere teknologiområder. Conscia har oppnådd spesialiststatus innen fire områder; Enterprise Networking, Security, Service Provider og DataCenter. Conscia har også integrert Cisco Hybrid IT, salg av skyløsninger og tilhørende tjenesteleveranser som en del av sin portefølje. Cisco sitt partnerprogram har fire nivåer: Premier, Silver og Gull. Vi investerer mye tid og penger for å, med hjelp fra Cisco, lære oss mer hvordan vi kan hjelpe våre kunder til å skape et bedre og mer effektivt nettverk.

Oppfølging av Cisco Gullpartner

For å beholde tittelen Cisco Gullpartner Norge, revideres vi årlig av uavhengige leverandører. Dette gjøres for å sikre at en sertifisert Cisco partner har de ferdigheter og den kunnskap som skal til for å tilfredstille kundens ønskete mål.

 

 

Søker du etter en ny Cisco Gullpartner og ønsker avtale et møte med oss? Fyll inn skjemaet nedenfor så tar vi kontakt så fort som mulig.

Avtal møte med Conscia

Kontakt oss!

Vi svarer på dine spørsmål, ta kontakt idag.

Kontakt oss!

Svar innen 24h