DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

BLI MED CONSCIA TIL CISCO LIVE 2018 I BARCELONA

Conscia inviterer til Cisco Live i Barcelona fra 28. januar til 2. februar 2018. Vi legger vekt på å ha et godt faglig og sosialt program, som sikrer alle deltagere maksimalt utbytte av årets Cisco-hendelse. Vi setter samtidig av god tid til kompetanseheving, sparring og nettverking.

Våre fremste eksperter

Vi sender våre dyktigste konsulenter til Barcelona, og har invitert utvalgte Cisco eksperter til å delta på våre egne tekniske kveldssesjoner.

Cisco Live-programmet er som alltid spekket med innhold. Du kan fordype deg i sesjoner innenfor Ciscos mange teknologiområder. Der vil være Interactive Labs, DevNet , Live Demos, og du kan delta på “Meet the Engineer” og “Technical Solutions Clinics”.

Les det offisielle Cisco Live-programmet her:
www.ciscolive.com/emea/

Opphold i Barcelona

Cisco Live finner sted i Barcelonas store konferansesenter, Fira Gran Via. Vi skal bo på Silken Ramblas, som er plassert nær gamlebyen og La Rambla. Herfra er det enkelt å komme seg til Cisco Live.

Vi møtes i Barcelona søndag den 28. januar og reiser hjem fredag den 2. februar 2018. Velger du ikke å delta på mandagens tekniske workshops, er det mulighet for å oppleve Barcelona på egen hånd eller sammen med Conscia.

Samlet pakke

Pris pr. deltager for hotell med frokost, transport mellom hotell og konferansen, kick-off event og to middager med faglig innhold, er kr. 9.500,- eks. moms. Du booker og betaler selv flybillett og Cisco Live-adgangspass.

Du kan bestille Cisco Live-adgangspass her:
www.ciscolive.com/emea/registration-packages

Har du bruk for hjelp til å bestille flybilletten, kan du kontakte Conscias reisearrangør AmEx: christine.julin.markenfeldt@amexgbt.com.

Teknisk fokus

Arrangementet henvender seg til teknisk personell med fokus på et eller flere av Ciscos mange teknologiområder. Conscia legger vekt på det faglige utbyttet. Våre middagsarrangementer inneholder opplegg fra Cisco Business Unit eksperter, og Conscias team er alltid klar til teknisk sparring i løpet av uken, hvor vi holder deg løpende oppdatert via vår SMS-service.

Påmelding

Vi har et begrenset antall plasser, så det gjelder å være tidlig ute. Send din påmelding til salg@conscia.no.

Påmeldingen er bindende og du vil bli fakturert etterfølgende. Gi også beskjed ved påmelding, om du har meldt deg på Ciscos tekniske workshops på mandagen eller IT Management-programmet.
Vi gleder oss til en spennende uke i Barcelona.