DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

datasenter

Conscia implementerer med stor suksess noen av de mest krevende og avanserte datasenterløsninger i Norden.

Hos Conscia kombinerer vi kompetanse og faglig tyngde om datasentere med beste praksis. Vi jobber med fire tilnærminger til det vi kaller en sky-klar infrastruktur som er en plattform av nettverk, server og lagring for levering av applikasjoner og tjenester:

Bygg-ditt-eget er slik vi har laget datasentere i de seneste år. Arkitektur og design utvikles individuelt av server-, lagring- og nettverksgruppen og integreres med hverandre i etterkant, ofte via virtualisering. Fleksibiliteten er stor, både i forhold til teknologier, produsenter og utnyttelse av eksisterende infrastruktur.

Vblock er på mange måter den originale Build-your-own datasenter løsninger. Vblock kommer fra vår samarbeidspartner VCE, og de forskjellige variantene er målrettet spesifikke arbeidslaster eller applikasjoner. Løsningen har gode muligheter for tilpasninger, men grunnleggende teknologivalg er tatt på forhånd. En Vblock leveres ferdigkonfigurert med Cisco-nettverk og Cisco UCS-servere. EMC lagring og virtualisering fra VMWare. Tiden fra bestilling til produksjon er relativt kort og løsningen leveres med et felles management for enkel daglig drift.

Cblock er en komplett datasenterløsning designet av Conscia. Cblock er basert på vår erfaring med alle komponenter og krav og ønsker fra markedet og våre kunder. Cblock består av nettverk og servere fra Cisco, og lagring fra NetApp eller EMC. Cblock-arkitekturen er utviklet for Norske markedsforhold og er designet og validert av Conscia.

Hyperkonvergert er en løsning som bygger nettverk, servere, lagring og virtualisering inn i en felles kyperkonvergert plattform.  Conscia leverer hyperkonvergerte løsninger fra Simplivity basert på Cisco UCS servere.