DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

NetApp leverer lagringsløsninger i verdensklasse. Innovativt, stabilt og brukervennlig kjenner alle Netapp sine produkter.

Hvem er NetApp?

NetApp har en innovativ portefølje innen lagringssystemer og programvare. NetApp hjelper kunder over hele verden lagre, administrere, beskytte, og beholde en av bedriftens mest dyrebare eiendeler: sine data. NetApp er anerkjent i hele bransjen for stadig å utvikle ny teknologi slik at kunder ikke trenger å velge mellom å spare penger og skaffe de funksjonene de trenger for å lykkes.

Hvorfor Netapp?

NetApp ligger langt fremme innen lagring, og leverer innoative løsninger innen datasenter, virtualisering, sky og backup. NetApp er en samarbeidspartner med Cisco og bidrar som lagringsløsning til FlexPod. NetApp leverer ulike plattformer for alle lagringsbehov, men har et felles grensesnitt og administrasjonsverktøy. NetApp leverer også noen av markedets beste resultater innen stabilitet og ytelse, noe som gjør at de er valgt av mange ledene bedrifter.

Hvorfor Netapp og Conscia?

Vår unike kompetanse innen datasenter, nettverk og lagring gjør at vi kan bidra med de riktige rådene i planleggingsfasen, sørge for at alle systemer leverer optimal ytelse og at den totale løsningen tilfredsstiller bedriftens krav til tilgjengelig og stabilitet. Vi har dyktige medarbeidere med dokumentert høy kompetanse og sølv status som NetApp forhandler.