DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

ForeScout® ledende leverandør av tilganskontroll.

ForeScout Technologies er en ledende leverandør av løsninger for automatisert sikkerhetskontroll. Med ForeScout kan organisasjoner akselerere produktivitet og tilkoblingsmuligheter ved å muliggjøre tilgang til bedriftens nettverksressurser hvor, hvordan og når det trengs uten å gå på akkord med sikkerheten.

ForeScout CounterACT kan dynamisk løse problemer, som for eksempel en utdatert anti-virus, en feil konfigurert personlig brannmur, eller deaktivert krypterings programvare, uten at driftsapparatet trenger å bistå – dette sikrer endepunkt integritet og sparer våre kunder for tid og penger.

ForeScout sin CounterACT produktfamilie er rask, fleksibel, lett å implementere, administrere og vedlikeholde. Alt er i et enkelt apparat som sømløst integreres i ditt eksisterende miljø og tilbyr resultater uten endringer i nettverket ditt.

Utfordringen – Økt tilgjengelighet og sikkerhet

For å hjelpe virksomheten til å drives raskere og smartere, er IT-ledere blitt presset til å gi nettverkstilgang

  • til flere typer mennesker (ansatte, gjester, entreprenører)
  • til flere typer enheter (bærbare datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett)
  • via flere typer aksessmetoder (kablet, trådløs, VPN)

IT-avdelingen sin utfordring er å gjøre dette uten å kompromittere sikkerheten og risikere problemer som:
uautorisert tilgang til data og lekkasje
angrep av zero-day trusler
brudd på bedriftens retningslinjer, uønskede enheter og programvare.

Svaret – ForeScout CounterACT

ForeScout løser tilgjengelighets utfordringen med en familie av automatiserte løsninger for tilgangskontroll, mobil sikkerhet, trussel beskyttelse og endepunkt etterlevelse. ForeScout sine løsninger styrker organisasjonens mulighet for å forenkle tilgangen og samtidig begrense risikoer og eliminere remedierings kostnader.

Med ForeScout CounterACT kan IT enkelt se og kontrollere hvordan alle brukere, systemer og enheter, inkludert mobile enheter og virtuelle enheter får tilgang til nettverksressurser og programmer. Når du har konfigurert sikkerhetsretningslinjene kan CounterACT automatisk:

  • håndheve tilgangspolitikken
  • kontrollere tilgang for mobiler og personlig enheter
  • eliminere nettverkstrusler
  • finne og sikre hull i endepunktsikkerhet