DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

Cisco Systems er verdensledende innen nettverk som forvandler hvordan folk kobler til, kommuniserer og samarbeider.

Cisco Systems er verdens ledende leverandør innen løsninger for kommunikasjon og datasenter. Med tilbud som spenner seg fra kablede og trådløse nettverk, sikkerhet, samarbeid, tale og video, datasenter og løsninger for småbedrifter, har Cisco-løsninger som øker produktiviteten, forbedrer kundetilfredsheten og styrker konkurransefortrinnet.

Nesten all kommunikasjon som passerer over Internett er gjennomført raskt og sikkert gjennom Cisco utstyr. Cisco sine løsninger sikrer at både offentlige og private nettverk opererer med maksimal ytelse, sikkerhet og fleksibilitet. Ciscos løsninger er også grunnlaget for de fleste store, komplekse nettverk som brukes av bedrifter, offentlige institusjoner og telekommunikasjonsselskaper, og finnes i et økende antall mellomstore og mindre foretak.

Vi er stolte av vårt nære samarbeid med Cisco, som har vært medvirkende i vår suksess til dags dato. Vårt partnerskap sikrer at våre tekniske ressurser jobber tett mot våre representanter i Cisco, slik at vi kan tilby den aller nyeste teknologiene til våre kunder.