DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

Markedsføring deltid

Conscia opplever en markant vekst hos nye og eksisterende kunder i både privat og offentlig sektor.  Vi søker derfor en deltids markedsfører til å utføre markedsføringsoppgaver i selskapet 1 – 2 dager per uke.

Søkeren bør ha erfaring og/eller utdannelse innen markedsføring. Vi oppfordrer spesielt studenter som er i et utdannelsesløp innen markedsføring til å søke.

Stillingen er tidsbegrenset og løper frem til sommeren 2018 med mulighet for forlengelse. Din arbeidsplass vil være i våre lokaler i Universitetsgata 10, Oslo hvor du vil rapportere til daglig leder. Du vil inngå i et virtuelt markedsføringsteam som blir ledet av Conscia Danmark.

Teamet vil bestå av erfarne markedsførere i Danmark, Sverige og Nederland og er preget av høy profesjonalitet, en uformell tone og stor ansvarsfølelse – både ovenfor oppgaver og virksomhet.

Ansvarsområder

Dine primære ansvarsområder i samarbeid med daglig leder og Conscia Marketing vil være:

  • Oversettelser – fra dansk/engelsk til norsk
  • Innholdsutvikling til websider og sosiale medier
  • Praktiske oppgaver i forbindelse med seminarer og events
  • Koordinering av faglige konferanser i inn- og utland
  • Administrasjonsoppgaver i forbindelse med leverandører

Kvalifikasjoner

I Conscia har vi gjort det til en ære å kun ansette de beste, så vi forventer du er blant de beste innenfor ditt område.

  • God framstillingsevne innen norsk muntlig og skriftlig
  • Du er fleksibel og serviceorientert
  • Du kan arbeide selvstendig og er gjerne i forkant av situasjonen
  • Du er vant til å ha flere baller i luften og forstår strukturen av dine oppgaver
  • Du er initiativrik og god til å se nye muligheter

Conscia kan tilby

Vi er en utfordrende og spennende arbeidsplass som tiltrekker seg dyktige og engasjerte mennesker. Vi krever mye, men gir mye igjen. Vi tilbyr en stilling i et uformelt miljø hvor det legges vekt på frihet under ansvar.

Neste steg

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder, Tor Lambrechts, på mobil 47 46 36 06.
Har du de rette kvalifikasjoner og vil arbeide med dyktige kollegaer og spennende oppgaver i Conscia Norge? Send din søknad merket ”Markedsføring” til tor@conscia.no.

Om Conscia

Conscia er et skandinavisk selskap som leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-tjenester innen nettverk, datasenter, sikkerhet og mobilitet. Selskapet har kontorer i Norge, Sverige, Nederland og Danmark.

Conscia jobber primært med avanserte løsninger fra Cisco og er sertifisert gullpartner i alle land.

Sammen med våre kunder arbeider vi målrettet for å få størst mulig utbytte av den seneste teknologien. Vår målsetning er å være blant de dyktigste innenfor våre fagområder. Vi kombinerer høy kompetanse og lang erfaring med en innstilling om at våre prosjekter skal lykkes, og at oppgaver skal løses hurtig og effektivt.