DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

Løsningsdesigner / Fagselger Cisco

Conscia opplever en markant vekst hos både nye og eksisterende kunder og skal derfor utvide vår salgsavdeling med en løsningsdesigner / fagselger Cisco. Er du en lagspiller som alltid har fokus på høy kvalitet og god service og har erfaring fra konsulent eller en lignende rolle i IT-bransjen er du kanskje vår nye kollega.

Da du som minimum allerede har erfaring med Cisco kjenner du også til at Conscia er en vesentlig aktør på markedet innen avanserte nettverks- og datasenterløsninger. Vi streber bevisst etter å alltid ha de dyktigste medarbeidere ansatt i alle deler av virksomheten og er anerkjent for vår kompetanse og kvalitet.

Du blir en del av Conscias salgsavdeling og rapporterer direkte til salgssjefen i Norge.

I hverdagen vil du jobbe tett med våre selgere og din rolle vil være å levere og understøtte salgsapparatet med teknisk kompetanse og kvalitet i salgsprosessen. Utover å besvare tekniske forespørsler, samt utarbeidelse av tilbud/anbud vil din hverdag også omfatte kundepresentasjoner og tekniske sparringer.

Ansvarsområder

I rollen som løsningsselger får du ansvaret for å bidra aktivt innenfor noen av våre primære teknologiområder som nettverk, datasenter og sikkerhet.

I jobben forventes det at du:

 • Deltar i kundemøter og sikrer forståelsen av kundens tekniske behov
 • Håndterer prosessen i forbindelse med tilbud/anbud – herunder utarbeidelse av konfigurasjoner, beregninger og teknisk dokumentasjon
 • Utarbeide business cases samt tekniske og forretningsmessige løsningsbeskrivelser
 • Delta i løsningspresentasjoner til kunder
 • Være spesialist innen utvalgte teknologiområder samt kontaktperson hos Cisco
 • Kunne tilegne deg kunnskap og hele tiden være faglig oppdatert innenfor ditt teknologiområde
 • Arbeide selvstendig og samtidig være en god sparringspartner for kollegaer og kunder
 • Ivareta kvalitetssikring og profesjonalisering av kundedialogen
 • Bidra til å understøtte Conscias sterke og positive kultur og verdier

Kvalifikasjoner

I Conscia har vi gjort det til en ære å kun ansette de beste, så vi forventer at du er blant de beste innen ditt fagfelt.
Utover dette forventer vi at du:

 • Har relevant IT-teknisk bakgrunn
 • Evner å utarbeide business cases og brenner for å levere kvalitet og profesjonelle løsninger som imøtekommer kundens behov
 • Evner å kommunisere tekniske og forretningsmessige behov på en god måte
 • Har erfaring fra en lignende rolle
 • Behersker perfekt norsk og engelsk i skrift og tale
 • Har du Cisco sertifiseringer og erfaring innen CCW vil det være en fordel

Conscia kan tilby

Vi er en utfordrende og spennende arbeidsplass som tiltrekker seg dyktige og engasjerte mennesker. Vi krever mye, men gir mye igjen. Vi tilbyr en stilling i et uformelt miljø hvor det legges vekt på frihet under ansvar.

Neste steg

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med salgssjef, Dag-Håvard Jensen, på mobil 900 888 62.
Har du de rette kvalifikasjoner og vil arbeide med dyktige kollegaer og spennende oppgaver i Conscia Norge? Send din søknad merket ”Løsningsdesigner” til dag@conscia.no.

Om Conscia

Conscia er et skandinavisk selskap som leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-tjenester innen nettverk, datasenter, sikkerhet og mobilitet. Selskapet har kontorer i Norge, Sverige, Nederland og Danmark.

Conscia jobber primært med avanserte løsninger fra Cisco og er sertifisert gullpartner i alle land.

Sammen med våre kunder arbeider vi målrettet for å få størst mulig utbytte av den seneste teknologien. Vår målsetning er å være blant de dyktigste innenfor våre fagområder. Vi kombinerer høy kompetanse og lang erfaring med en innstilling om at våre prosjekter skal lykkes, og at oppgaver skal løses hurtig og effektivt.