DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

Om Conscia Norge:

Conscia er et skandinavisk selskap som leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-tjenester innen nettverk, datasenter, sikkerhet og mobilitet. Selskapet har 126 ansatte med kontorer i Norge, Sverige og Danmark.

Sammen med våre kunder arbeider vi målrettet for å få størst mulig utbytte av den nyeste teknologien. Vår målsetning er å være blant de dyktigste innenfor våre fagområder. Vi kombinerer høy kompetanse og lang erfaring med en innstilling om at våre prosjekter skal lykkes, og at oppgaver skal løses hurtig og effektivt.

Conscia’s ekspertise og unike serviceløsning sikrer våre kunder en konstant utvikling samt stabil drift. Vi er ambisiøse og setter nivået høyt. Vi arbeider aktivt for at skape den beste arbeidsplassen og rammene for våre medarbeidere.

Hvorfor Conscia Norge?

  • Fokus på godt arbeidsmiljø og sosiale tilstelninger.
  • Unik mulighet til å være med på å utvikle og bygge opp et spennende selskap.
  • Gode muligheter for kurs og videreutvikling.
  • Muligheter for provisjon / aksjer i firma for rette vedkommende.
  • Spennende teknologi og gode løsninger.
  • Gode lønnsbetingelser.

Vi ser frem til å motta din søknad og ønske deg velkommen på intervju i våre lokaler sentralt i Oslo sentrum

Åpen søknad sendes til jobb@conscia.no

Løsningsdesigner / fagselger

Vi søker en Cisco løsningsdesigner / fagselger til vår salgsavdeling. Du jobbe tett med våre selgere og din rolle vil være å levere og understøtte salgsapparatet med teknisk kompetanse og kvalitet i salgsprosessen
Les mer om stillingen her

Seniorkonsulent / Arkitekt

Vi søker en seniorkonsulent/arkitekt med høy kompetanse og evne til å sette seg inn i kundens forretning. Du vil få en stor mulighet til å påvirke selskapet og være en viktig del av satsingen videre.
Les mer om stillingen her