DATASENTER SIKKERHET NETTVERK

Conscia er datasenter spesialister med spesielt fokus på Ciscos datasenter portefølje. Cisco UCS, ACI og HyperFlex er sammen med NetApp og Vmware våre kompetanseområder som gjør at vi kan tilby datasenterløsninger som fokuserer på pålitelighet, skalerbarhet og kostnadseffektivitet.

Vi har i løpet av en årrekke opparbeidet oss lang erfaring med noen av de største og mest krevende datasentrene i Nord Europa. Conscia har gjort det til sitt mål å være tidlig ute med teknologi vi tror vil bringe verdi til våre kunder – og har blant annet vært en av de første i Europa både med Cisco ACI og Hyperflex.

Datasenter nettverk: ACI

Conscia er ledende i markedet når det kommer til design og rådgivning av Cisco ACI-løsninger. ACI er Ciscos SDN-orienterte nettverksfilosofi og gir nye muligheter for automatisering og håndtering av nettverket. Conscia gruppen har førstehånds erfaring med en rekke prosjekter og var blant annet med på å implementere en av de aller første i Europa. Conscia var første partner i Norden som ble ACI-sertifisert og har en strategi og et særlig fokus på å være ledende innen Cisco ACI.

Server

Cisco har på kort tid blitt en av de største leverandørene av servere, og det er Ciscos Unified Computing System (UCS) som er bakgrunnen for denne suksessen. UCS-serien er designet med virtualisering i fokus og med UCS Manager kan provisjonere nye enheter på sekunder. UCS-serien kommer med høy ytelsesevne, skalerbar infrastruktur, enkel håndtering og høy ressursutnyttelse. Conscia har vært med på en rekke design, konsolideringer og oppgraderinger av datasentre.

Automatisering

Automatisering av nettverk og datasentere blir i stadig større grad etterspurt av våre kunder. Vi har en rekke konsulenter som har inngående kunnskap innen programmering og automasjon og har blant annet vært med på å automatisere noen av Nordens største nettverk.

Lagring

I Conscia har vi  lang erfaring med både tradisjonelle og programvaredefinerte  lagringsløsninger fra blant annet VMware, Cisco, EMC og NetApp. I Norge har vi et særlig fokus på løsninger fra Cisco og NetApp.

Konvergert Infrastruktur

Ved hjelp av Cisco FlexPod kan Conscia implementere konvergerte løsninger for nettverk, servere og lagring. Flexpoden er en ’out of the box’-løsning, hvor de fleste teknologivalg er tatt på forhånd. En FlexPod leveres ferdig konfigurert bestående av Cisco-nettverk og UCS-servere, NetApp lagring og virtualisering fra Vmware eller Microsoft. Tiden fra en bestilling til produksjon er relativ kort, og løsningen inneholder et samlet management for enkel daglig drift.

Hyperkonvergert Infrastruktur

Cisco HyperFlex er Ciscos løsning for hyperkonvergert infrastruktur. I en hyperkonvergert løsning leveres server, nettverk, lagring og virtualisering som en enhetlig løsning med felles administrasjon. HyperFlex har vært en av de største suksessene gjennom tidene for Cisco og har på kort tid oppnådd status som markedsleder. Cisco har en rekke teknologifortrinn og leverer svært god og kostnadseffektiv ytelse. Conscia har jobbet med HyperFlex siden det ble lansert, og har i løpet av kort tid hatt en rekke vellykkede implementasjoner i mindre og større miljøer.

Et komplett datasenter består nesten alltid av en rekke ulike produsenter, for å unngå problemer er det viktig å ha en leverandør som kan bistå med support for alle produsentene slik at du som kunde får et kontaktpunkt. Conscia kan gjennom vårt servicesenter levere support for Cisco, Microsoft, VMware, NetApp, Citrix og mange flere. Alt for å sikre at våre kunder får den beste supporten tilgjengelig og at tiden fra en feil oppdages til den er rettet er minimal.